Híreink

Diplomavédés 2016/2017

Örömmel számolunk be róla, hogy a 2016/2017 tanévben élelmiszeripari folyamattervező mester (MSc) hallgatóink sikeres államvizsga után május 29-én megvédték diplomájukat. Az idei csoportban hat külföldi mérnököt köszönthetünk.

A bizottság tagjai voltak:

  • Prof. Felföldi József (társelnök)
  • Prof. Vatai Gyula (társelnök)
  • ifj. Dr. Biacs Péter, SC Johnson Kft.
  • Dr. Kiss István, Fitomark Kft.
  • Dr. Rácz Gábor, Hidrofilt Kft.
  • Dr. Márki Edit, SZIE ÉTK

Bemutatott diplomamunkák:

Dénesné Várvölgyi Evelin PhD védése

Örömmel számolunk be róla, hogy Dénesné Várvölgyi Evelin 2016. december 14-én sikeresen mutatta be "Módszerfejlesztés a kávépörkölés nyomon követésére és a kávéban esetlegesen előforduló árpa detektálására" című doktori kutatását és téziseit. A bírálóbizottság 100% Summa Cum Laude értékelte a munkát. Ezúton is gratulálunk!

BiosysFoodEng 2016 conference

The conference of BiosysFoodEng 2016 was organized jointly by Department of Physics and Control, Department of Food Engineering of Szent István University, with collaboration of Agro- and Biosystems Engineering Research Committee of Hungarian Academy of Sciences. 

Conference programme

  • 08:30-09:30 Registration
  • 09:30-09:35 Conference opening

Session I. Chairperson: Prof. Dr. Vatai Gyula

Meghívó Dénesné Várvölgyi Evelin PhD védésére

Undefined

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt Dénesné Várvölgyi Evelin "MÓDSZERFEJLESZTÉS A KÁVÉPÖRKÖLÉS NYOMON KÖVETÉSÉRE ÉS A KÁVÉBAN ESETLEGESEN ELŐFORDULÓ ÁRPA DETEKT