Diplomavédés 2016/2017

Örömmel számolunk be róla, hogy a 2016/2017 tanévben élelmiszeripari folyamattervező mester (MSc) hallgatóink sikeres államvizsga után május 29-én megvédték diplomájukat. Az idei csoportban hat külföldi mérnököt köszönthetünk.

A bizottság tagjai voltak:

  • Prof. Felföldi József (társelnök)
  • Prof. Vatai Gyula (társelnök)
  • ifj. Dr. Biacs Péter, SC Johnson Kft.
  • Dr. Kiss István, Fitomark Kft.
  • Dr. Rácz Gábor, Hidrofilt Kft.
  • Dr. Márki Edit, SZIE ÉTK

Bemutatott diplomamunkák:

  • Szita Balázs: Craft beer dealcoholisation by osmotic distillation 
  • Al-Dossary Ahead: Review of membrane crystallization and its applications 
  • Aydogdu Tugce: Reverse hydrolytic activity of mannosidase in commercial enzyme preparation
  • Eren Burak Atilla: Production of hypoallergenic and added value yoghurt from skimmed cow milk using membrane and enzymatic technology 
  • Namukwambi Fiina Kaunapawa: Extraction of Tokaji Aszu marc (winery waste) with isopropanol-water solvent 
  • Rashed Mahmoud Said Mohamed Ali: Performance evaluation of the different physical methods in identification and characterization frying oils 
  • Yazici Gizem: Comparison of different vacuum drying and sampling conditions effect on total phenolic compound and antioxidant power of waste sea buckthorn (Hippophae rhamnoide L.) and sensory evaluation of sea buckthorn tea

Gratulálunk az elért eredményekhez!

Hungarian