Synergy 2017 konferencia beszámoló

Örömmel számolunk be róla, hogy a tanszék több kollégája is részt vett a "Synergy & Technical Development - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation" című konferencián. A konferencia a Szent István Egyetemen zajlott 2017. október 16-17 (hétfő-kedd), valamint szerda-csütörtök további szakmai programokkal várják az érdeklődőket.

A Fizika-Automatika Tanszék részéről az alábbi előadások és poszterek jelentek meg:

S4 - Food Engineering and Agricultural Mechanisation

Oral presentations, 09:00-10:30, 17 October 2017.

  • EVALUATION OF OHMIC HEATING DESIGN USING THERMOVISION
    L. Baranyai, L. De Vivo, M. Magnucz, E. Vozáry, F. Marra
  • QUANTIFICATION OF MULTIPLE ADULTERANTS IN WHEY PROTEIN BASED SPORT SUPPLEMENT BY NIR SPECTROSCOPY
    Z. Kovács, M. Lukács, Gy. Bázár
  • CONNECTION BETWEEN RHEOLOGICAL AND ELECTRICAL PARAMETERS OF CANDY GUMS
    E. Vozáry, S. Milenkova, Gy. Csima

Poster presentations

  • CLASSIFICATION MODELS OF HUNGARIAN HONEY SAMPLES BASED ON ANALYTICAL AND PHYSICAL CHARACTERISTICS
    Tímea Kaszab, Zsanett Bodor, Zoltán Kovács, Csilla Benedek
  • EFFECT OF ETHYLENE TREATMENT ON RIPENING OF PEAR AFTER COLD STORAGE
    Lien Le Phuong Nguyen, Lilla Horváth, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka
  • DETERMINATION OF MAIN PHENOTYPIC CHARACTERISTICS OF BACTERIA STRAINS USING NIRS AND AQUAPHOTOMICS
    Zoltán Kovács, Aleksandar Slavchev, György Bázár, Roumiana Tsenkova
  • ALTERING OF MARZIPAN FOLLOWED UP BY PHYSICAL MEASUREMENT
    Katalin Kerti Badakné, Ferenc Firtha, Szabina Németh
  • NON-DESTRUCTIVE POSTHARVEST MATURITY EVALUATION OF GOLDEN DELICIOUS APPLE
    Viktória Zsom-Muha, Lilla Ember, Géza Hitka, László Baranyai, Lien Le Phuong Nguyen, Tamás Zsom
  • PREDICTION OF MAIN ANALYTICAL AND PHYSICAL PARAMETERS OF HONEY WITH ELECTRONIC TONGUE
    Fanni Adrienn Koncz, Zsanett Bodor, Tímea Kaszab, István Kertész, Csilla Benedek, Zoltán Kovács
 
magyar