Oktatott tantárgyak

Alapképzés (BSc)

  • Adatelemzés és statisztikai módszerek
  • Alkalmazott informatika
  • Elektrotechnika
  • Fizika biomérnököknek I-II.
  • Fizika élelmiszermérnököknek I.
  • Kolloidkémia és reológia
  • Mérés és automatizálás
  • Méréstechnika és automatizálás
  • Termodinamika biomérnököknek
  • Termodinamika élelmiszermérnököknek

Mesterképzés (MSc)

  • [EN] Computer Aided Data Processing and Planning I-II.
  • [EN] Food Physics
  • [EN] Process Control in the Food Industry
  • Élelmiszeripari folyamatszabályozás
  • Méréselmélet és -értékelés
  • Méréselmélet és kísérlettervezés

Doktori képzés (PhD)

  • [EN] Applied Mathematical Statistics in Food Science
  • [EN] Electromagnetic Properties of Foods
  • [EN] Image Processing for Food Research
  • [EN] System Design and Project Planning

Szabadon választható tárgyak

  • [EN] Digital Photography and Photo Editing for Image Processing
  • [EN] Physical Properties of Food
  • Bevezetés a nyomtatott sajtó és elektronikus média világába
  • Élelmiszerek elektromágneses tulajdonságai
  • Termikus jelenségek alapjai